13 наурыз 2025 ж. Талдықорған сервис және технология колледжінде "Тамақтандыруды ұйымдастыру" мамандығы бойынша әдістемелік апталық аясында С24-11П тобымен кәсіптік модульден интеграциялық (теория мен өндірістік оқыту) ашық сабағы өткізілді. Ашық сабақтың тақырыбы: "Семгадан стейк грильде қуырылған көкөністер, кілегейлі тұздықпен". Ашық сабақтың мақсаты-студенттерге "Семгадан стейкті грильде қуыруды" және "Грильде қуырылған көкөністер" мен "Сүт тұздығының" дәмін үйлестіріп, безендіріп ұсынуды үйрету. Іс-шараны өткізгендер: арнайы пән оқытушысы - Абесбаева А.Ж., өндірістік оқыту шебері - Иманжанова Л.У.