Талдықорған сервис және технология колледжінде 2022 жылдың 12 сәуірінде «Езбе-көжелерді дайындау және ұсыну» тақырыбында шеберлік сағаты өтті. Шеберлік сағатын өндірістік оқыту шебері Исатаева Бакыт Жаксылыковна ұйымдастырды. Оған С11П тобының студенттері қатысты.
«Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығы бойынша «Жас маман» жобасы аясында алынған заманауи жабдықтарда жылулық өңдеу әдістерін Robot Cook, Буконвектоматы, Индукциялық пештер сияқты жабдық түрлерінде көрсетті; тағамды жаңа технологияларды тиімді қолданып, қауіпсіздік техникасын сақтай отырып әзірледі; заманға сай аспаз құрылығысының артықшылықтары көрсетілді. Студенттер шеберлік сағатында кәсіби шеберліктерін «Robot Cook» куттер-блендерінде 15 минут ішінде 4 түрлі езбе көже тағамдарын дайындап көрсетті.